Supersnel internet in een bedrijfsverzamelgebouw via glasvezel

Supersnel internet in een bedrijfsverzamelgebouw via glasvezel

Ondernemers die zijn gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw kunnen gebruik maken van een zeer voordelige glasvezelaansluiting. Door collectief over te stappen op internet en/of telefonie via Rightcom wordt een glasvezelaansluiting bereikbaar voor elke ondernemer in een bedrijfsverzamelgebouw.

Samen meer bereiken

Wij denken graag mee met huurders, verhuurders, gebouwbeheerders en eigenaren. In overleg met de huurders en verhuurder ontwikkelen wij een vrijblijvende businesscase. Deze businescase is gebaseerd op de indviduele behoefte(n) van de huurders, huurder op het gebied van internet snelheid, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en eventuele noodzakelijke aanpassingen aan interne bekabeling en de inzet van hardware.

Voordelen Rightcom glasvezel voor bedrijfsverzamelgebouw

  • Gezamenlijk de maandelijkse kosten en de eenmalige investering delen
  • Betrouwbaar snel internet voor lage tarieven
  • Besparen door collectief inkopen van internet en telefonie
  • Eigen router en vast-ip adres(sen) voor individuele huurder
  • Facturatie aan individuele ondernemers mogelijk
  • Geen gedoe meer met ISDN aansluitingen
  • Turn-key oplevering, wij nemen u het werk uit handen
  • Gezamenlijk delen van de kosten
  • Zowel de maandelijkse- als de eenmalige kunnen worden gedeeld door de huurders van een bedrijfsverzamelgebouw. Resultaat is, dat tegen zeer lage tarieven van supersnel internet via glasvezel gebruikt gemaakt kan worden en er zeer voordelig gebeld kan worden

Flexibiliteit in af te nemen internet snelheden

Er kunnen verschillende internetbandbreedtes worden afgenomen door verschillende ondernemers in één pand. Vaste telefonie kan collectief worden ingekocht, zodat op de vaste telefoonkosten tot wel 60% kan worden bespaard. Tevens kunnen wij een extra koper of glasvezel verbinding leveren, zodat bij uitval van één van de verbindingen de belangrijkste ICT voorzieningen toch beschikbaar blijven.

Supersnel internet voor huurders in bedrijfsverzamelgebouw

Wij verzorgen de installatie tot in het kantoor van de huurder

Rightcom nieuwsbrief

Op de hoogte bljiven van updates, nieuwtjes en wetenswaardigheden van en over Rightcom,
schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Rightcom in het kort

Rightcom is een landelijk opererende ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zakelijke internetverbindingen en diensten uit de Cloud. Wij leveren onze diensten vanuit A-klasse datacenters, die rechtstreeks zijn gekoppeld aan de Amsterdam Internet Exchange - het belangrijkste internetknooppunt van Nederland.

We collect

Rightcom werkt samen met We-Collect. We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij zowel oude mobiele telefoons als ICT-apparatuur op een milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt afgevoerd. Met dit inzamelprogramma worden diverse goede doelen gesteund.