Doe aanpassingen waar en wanneer u dat wilt met de Navigator App

app store
app store

Over de Navigator Smartphone app

Met de handige Navigator App, zowel op iOS en Android beschikbaar, kunt u adhoc de belangrijke aanpassingen maken altijd en overal.

"Navigator is de meest geavanceerde mobiele SIP client die beschikbaar is, het is de eerste mobiele SIP client die uw vaste telefoon volledig kan vervangen (zie onderstaande functies). De combinatie van alle functies die u gewend bent van vaste, draadloze en traditionele GSM-toestellen verenigd in één App.

Ondersteuning van zowel multitasking en push-notificaties. Bovendien zijn de belangrijkste schema-instellingen van uw telefooncentraleAd-hoc aanpasbaar met de Navigator App, zodat u in staat bent om eenvoudig de controle te hebben over uw telefooncentrale op elk gewenst moment en plaats.

Denk na over het beheren van uw doorschakelingen, wachtrijen, schakelaars en andere geavanceerde instellingen, allemaal vanuit de app."

App features

Uitgebreide mogelijkheden

Met de handige Navigator App, zowel op iOS en Android beschikbaar, kunt u adhoc de belangrijke aanpassingen maken altijd en overal.

Video bellen

Meerdere gesprekken

Adhoc doorschakelen

Manage voicemail

mobile

Aan / afmelden op wachtrij

Manage schakelaars

Direct gesynchroniseerd met centrale

Conferencing out of the box

SCREENSHOTS

Bekijk de mogelijkheden van de GRATIS Navigator App

app screenshot
app screenshot
app screenshot
app screenshot

DOWNLOAD APP

Download hier de Navigator App op uw favourite smartphone

App store
Google Play

Rightcom in het kort

Rightcom is een landelijk opererende ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zakelijke internetverbindingen en diensten uit de Cloud. Wij leveren onze diensten vanuit A-klasse datacenters, die rechtstreeks zijn gekoppeld aan de Amsterdam Internet Exchange - het belangrijkste internetknooppunt van Nederland.

We collect

Rightcom werkt samen met We-Collect. We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij zowel oude mobiele telefoons als ICT-apparatuur op een milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt afgevoerd. Met dit inzamelprogramma worden diverse goede doelen gesteund.