Installatieservice

Zelf installeren of laten installeren

De meeste klanten kiezen ervoor om de VoIP telefoontoestellen zelf te installeren op hun locaties(s). Het installeren van de toestellen is eenvoudig, omdat wij de toestellen en accessoires al configureren, voordat wij ze naar u toe sturen. Dit betekent in de meeste gevallen, dat u alleen de stroomstekker in het stopcontact hoeft te steken en de UTP (computerstekker) in de switch. Tip: Elke burotoestel heeft een interne 2-poorts switch, u kunt dus heel eenvoudig uw telefoon doorlussen met uw computer.

Router instellen
Natuurlijk moet de router of firewall wel geschikt zijn en correct ingesteld staan.

De hosted voip centrale heeft een vrije toegang nodig tot de poorten 5060 en 8060 en UDP verkeer moet mogelijk zijn. Deze waarden dienen goed ingesteld te staan in uw router of in uw firewall. In de meeste gevallen staan routers al vanaf de fabrikant zo ingesteld. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan onze helpdesk u hiermee op afstand ondersteunen.

Installatie door Rightcom
Bij grotere installaties vinden de meeste klanten het wenselijk dat de volledige installatie door ons wordt verzorgd. Uiteraard bieden wij deze service. Desgewenst leveren wij ook een ADSL- of glasvezelverbinding, zodat u alles onder één dak, en dus één aanspreekpunt heeft.

Vanzelfsprekend wordt er voorafgaande aan deze volledige installatie een scherp tarief met u afgesproken, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Meerwerk
Moeten er meer werkzaamheden worden uitgevoerd dan vooraf besproken, dan hanteren wij een voorrijtarief van € 75,00 en een uurtarief van € 65,00.

Rightcom in het kort

Rightcom is een landelijk opererende ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zakelijke internetverbindingen en diensten uit de Cloud. Wij leveren onze diensten vanuit A-klasse datacenters, die rechtstreeks zijn gekoppeld aan de Amsterdam Internet Exchange - het belangrijkste internetknooppunt van Nederland.

We collect

Rightcom werkt samen met We-Collect. We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij zowel oude mobiele telefoons als ICT-apparatuur op een milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt afgevoerd. Met dit inzamelprogramma worden diverse goede doelen gesteund.