Internationale nummers

Naast uw regionale of regiovrije telefoonnummers, kunt u ook uw internationale telefoonnummers opnemen van uw vestigingen in het buitenland in één telefooncentrale. Buitenlandse nummers kunt u laten overgaan op uw locatie(s) in het buitenland. U kunt er ook voor kiezen om deze op uw Nederlands vestiging binnen te laten komen.

Nummerherkenning

Naast hard routeren via een Internationaal telefoonnummer, kunt u ook het telefoonverkeer routeren in de centrale op basis van afkomst. U kunt landnummers, regionnummers of specifieke nummers onderscheiden en deze binnen laten komen bij specifieke personen.

Nummer meesturen

U kunt ook het juiste internationale telefoonnummer meesturen, dat hoort bij uw buitenlandse vestiging.

Vraag een demo op uw locatie

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van buitenlandse nummers.

Rightcom in het kort

Rightcom is een landelijk opererende ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zakelijke internetverbindingen en diensten uit de Cloud. Wij leveren onze diensten vanuit A-klasse datacenters, die rechtstreeks zijn gekoppeld aan de Amsterdam Internet Exchange - het belangrijkste internetknooppunt van Nederland.

We collect

Rightcom werkt samen met We-Collect. We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij zowel oude mobiele telefoons als ICT-apparatuur op een milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt afgevoerd. Met dit inzamelprogramma worden diverse goede doelen gesteund.