Contact

Rightcom is absoluut de meest no-nonsense landelijk opererende ICT dienstverlener in Nederland. Rightcom is gespecialiseerd in het leveren van zakelijke internet- en netwerkverbindingen en zakelijke telefonie (Unified Communications.). 

Bezoekadres

Addres:   Gildenweg 2, 8304 BC
Emmeloord
Tel:   085 - 77 33 633
    Ma t/m Vr 9.00 - 17.00
Mail   info@rightcom.nl
     

Overige gegevens

BTW nr.:   NL850999893B01
KvK nr.:   53745310
IBAN:   NL63ABNA0546245323
BANK   ABN AMRO
Ons motto: "Een nuchter advies en kraakhelder aanbieden en leveren van hoogwaardige bedrijfscommunicatie dienstverlening met de allerbeste service en dit alles tegen een zeer scherp tarief."

De garanties van Rightcom

Geen mooie beloften, maar duidelijk afspraken en harde garanties bij Rightcom

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit asperatur aut odit aut fugit, sed quia cons equuntur magni dolores eos qui.
Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit asperatur aut odit aut fugit, sed quia cons equuntur magni dolores eos qui.

De naam ICTWaarborg staat niet voor niets. De aangesloten gecertificeerde bedrijven bij ICTwaarborg bieden in aanvulling op hun service de volgende zeven zekerheden die bedrijven niet zelf kunnen bieden.

1. Betrouwbaarheid van Leverancier
2. Geschilbehandeling bij conflict
3. Algemene voorwaarden op maat
4. Overname van aansprakelijkheid
5. Waarborg nakoming garantieverplichtingen
6. Nakoming afspraken bij faillissement
7. Zekerheid bij einde bedrijf

KLANTEN VERTELLEN OVER RIGHTCOM

Klanten vertellen hun ervaringen over Rightcom Testiomals zijn intressant, maar echte ervaringen in eigen woorden van klanten geven u een beter beeld van de ervaringen met Rightcom en hoe tevreden zij zijn met Rightcom. Klanten geven ons gemiddeld een 9.

 

 

TOPSERVICE EN BIJ RIGHTCOM HEEFT U EEN VAST CONTACTPERSOON

Rightcom hecht veel waarde aan persoonlijk contact met haar klanten. Elke klant klein- of groot heeft een vast contactpersoon. Bij uw contacpersoon kunt u met al uw vragen terecht. Hij of zij zorgt ervoor, dat u vraag op juiste manier binnen de organisatie land. 

Bij Rightcom wordt u vlot geholpen als u de supportafdeling belt. Met uw contactpersoon hebben wij afgesproken dat ook hij/ zij bij spoed bereikbaar is en een actieve rol speelt in het oplossen van verstoringen met een spoedeisend karakter.

Mentaliteit is het kloppende hart van Rightcom

"Kraakhelder aanbieden en leveren van de meest kwalitatief hoogwaardige bedrijfscommunicatie dienstverlening met de allerbeste service tegen een eerlijk tarief."

Rightcom is een landelijk opererende ICT-dienstverlener, gevestigd in Emmeloord. Rightcom heeft zich gespecialiseerd in het leveren van zakelijke internet- en netwerkverbindingen en diensten uit de cloud, zoals hosted voip, videoconferencing, backup online en hosted exchange.

Focus van Rightcom
Focus op betrouwbaarheid en beschikbaarheid en een uitstekende ondersteuning van onze diensten. Deze diensten leveren wij uit CO-2 neutrale datacenters. We leveren alleen diensten die wij volledig zelf in beheer hebben. We doen dat altijd met een kritische blik, zodat we continue innovatieslagen kunnen maken in onze dienstverlening. Onze cultuur is no-nonsense, open en mensgericht.

Veel kleine bedrijven, maar ook multinationals spreekt onze aanpak aan. Accountants, autobedrijven, callcenters en aansprekende namen als Rabobank en TNO Tass mogen wij inmiddels tot onze klanten rekenen.

Onze doelstelling
Rightcom heeft vanaf de start ingezet op een langetermijnstrategie met het aanbieden van de beste kwaliteitsproducten en diensten tegen een eerlijk tarief. Continu wordt er ingezet op verbetering van onze service en klantrelaties. Niet voor niets is onze slogan – Just-to-be-sure. Wilt u kunnen vertrouwen op uw bedrijfscommunicatie, kies dan voor Rightcom.

Edwin MullerDirecteur Rightcom
Stel uw telefooncentrale uit de cloud eenvoudig online samen

Binnen 5 minuten weet u hoeveel u gaat besparen op uw zakelijke telefonie

Rightcom nieuwsbrief

Op de hoogte bljiven van updates, nieuwtjes en wetenswaardigheden van en over Rightcom,
schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Rightcom in het kort

Rightcom is een landelijk opererende ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zakelijke internetverbindingen en diensten uit de Cloud. Wij leveren onze diensten vanuit A-klasse datacenters, die rechtstreeks zijn gekoppeld aan de Amsterdam Internet Exchange - het belangrijkste internetknooppunt van Nederland.

We collect

Rightcom werkt samen met We-Collect. We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij zowel oude mobiele telefoons als ICT-apparatuur op een milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt afgevoerd. Met dit inzamelprogramma worden diverse goede doelen gesteund.