Hoe regelen wij uw overstap van ISDN naar VoIP

Uw ip-telefooncentrale is aangesloten op het openbare PSTN-netwerk via een analoge of ISDN-verbinding. Het openbare telefoonnet registreert het telefoonnummer dat u heeft ingegeven en routeert het gesprek vervolgens naar de juiste locatie via traditionele ISDN telefoonlijnen.

Een siptrunk zorgt ervoor dat u een verbinding krijgt met de sipservers van Rightcom via uw internetverbinding. "Het zogenaamde "internet bellen".

Onze sipservers verwerken vervolgens uw in- en uitgaande gesprekken en zorgen ervoor dat u bereikbaar bent en kunt bellen naar wie u maar wilt. Naar een vast, mobiel, nationaal of internationaal telefoonnummer(s).

KPN STOPT MET ISDN (MEI 2019) STAP TIJDIG OVER NAAR VOIP

De ISDN naar VoIP convertor kunt ook bij Rightcom huren, vraag naar de voorwaarden

De garanties van Rightcom

Geen mooie beloften, maar duidelijk afspraken en harde garanties bij Rightcom

De naam ICTWaarborg staat niet voor niets. De aangesloten gecertificeerde bedrijven bij ICTwaarborg bieden in aanvulling op hun service de volgende zeven zekerheden die bedrijven niet zelf kunnen bieden.

1. Betrouwbaarheid van Leverancier
2. Geschilbehandeling bij conflict
3. Algemene voorwaarden op maat
4. Overname van aansprakelijkheid
5. Waarborg nakoming garantieverplichtingen
6. Nakoming afspraken bij faillissement
7. Zekerheid bij einde bedrijf

KLANTEN VERTELLEN OVER RIGHTCOM

Klanten vertellen hun ervaringen over Rightcom Testiomals zijn intressant, maar echte ervaringen in eigen woorden van klanten geven u een beter beeld van de ervaringen met Rightcom en hoe tevreden zij zijn met Rightcom. Klanten geven ons gemiddeld een 9.

 

 

TOPSERVICE EN BIJ RIGHTCOM HEEFT U EEN VAST CONTACTPERSOON

Rightcom hecht veel waarde aan persoonlijk contact met haar klanten. Elke klant klein- of groot heeft een vast contactpersoon. Bij uw contacpersoon kunt u met al uw vragen terecht. Hij of zij zorgt ervoor, dat u vraag op juiste manier binnen de organisatie land. 

Bij Rightcom wordt u vlot geholpen als u de supportafdeling belt. Met uw contactpersoon hebben wij afgesproken dat ook hij/ zij bij spoed bereikbaar is en een actieve rol speelt in het oplossen van verstoringen met een spoedeisend karakter.

ISDN2->VOIP
5
/ma
  • Tarief is exclusief eenmalige investering van €399,00 voor convertor
ISDN4->VOIP
10
/ma
  • Tarief is exclusief eenmalige investering van €599,00 voor convertor
ISDN8->VOIP
15
/ma
  • Tarief is exclusief eenmalige investering van €1499,00 voor convertor
ISDN30->VOIP
25
/ma
  • Tarief is exclusief eenmalige investering van €3399,00 voor convertor

Rightcom in het kort

Rightcom is een landelijk opererende ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zakelijke internetverbindingen en diensten uit de Cloud. Wij leveren onze diensten vanuit A-klasse datacenters, die rechtstreeks zijn gekoppeld aan de Amsterdam Internet Exchange - het belangrijkste internetknooppunt van Nederland.

We collect

Rightcom werkt samen met We-Collect. We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij zowel oude mobiele telefoons als ICT-apparatuur op een milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt afgevoerd. Met dit inzamelprogramma worden diverse goede doelen gesteund.

 

Quick menu

CONTACT

Stuur een bericht naar Rightcom, wij nemen binnen 15 minuten contact met u op.

1000 tekens over