KPN STOPT MET ISDN (SEPTEMBER 2019) STAP TIJDIG OVER NAAR VOIP

De ISDN naar VoIP convertor kunt ook bij Rightcom huren, vraag naar de voorwaarden

ISDN2->VOIP
5
/ma
  • Tarief is exclusief eenmalige investering van €399,00 voor convertor
ISDN4->VOIP
10
/ma
  • Tarief is exclusief eenmalige investering van €599,00 voor convertor
ISDN8->VOIP
15
/ma
  • Tarief is exclusief eenmalige investering van €1499,00 voor convertor
ISDN30->VOIP
25
/ma
  • Tarief is exclusief eenmalige investering van €3399,00 voor convertor

Hoe regelen wij uw overstap van ISDN naar VoIP

Uw ip-telefooncentrale is aangesloten op het openbare PSTN-netwerk via een analoge of ISDN-verbinding. Het openbare telefoonnet registreert het telefoonnummer dat u heeft ingegeven en routeert het gesprek vervolgens naar de juiste locatie via traditionele ISDN telefoonlijnen.

Een siptrunk zorgt ervoor dat u een verbinding krijgt met de sipservers van Rightcom via uw internetverbinding. "Het zogenaamde "internet bellen".

Onze sipservers verwerken vervolgens uw in- en uitgaande gesprekken en zorgen ervoor dat u bereikbaar bent en kunt bellen naar wie u maar wilt. Naar een vast, mobiel, nationaal of internationaal telefoonnummer(s).

Rightcom in het kort

Rightcom is een landelijk opererende ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zakelijke internetverbindingen en diensten uit de Cloud. Wij leveren onze diensten vanuit A-klasse datacenters, die rechtstreeks zijn gekoppeld aan de Amsterdam Internet Exchange - het belangrijkste internetknooppunt van Nederland.

We collect

Rightcom werkt samen met We-Collect. We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij zowel oude mobiele telefoons als ICT-apparatuur op een milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt afgevoerd. Met dit inzamelprogramma worden diverse goede doelen gesteund.