UTM beschermt u

Door Antivirus scanning op (unencrypted) verkeer

UTM beschermt u

Blokkeren van ongewenste content op al het verkeer (HTTP/HTTPS)

UTM beschermt u

Whitelist/blacklist mogelijkheid op al het verkeer (HTTP/HTTPS)

Cybersecurity & privacy

Goed georganiseerde cybersecurity & privacy is een voorwaarde voor de AVG/GDPR wet- en regelgeving. Digitale informatie is een waardevolle levensader in het zakelijke en maatschappelijke ecosysteem en daarmee kwetsbaar voor geautomatiseerde bedreigingen. Daarom gaat digitalisering gelijk op meteen effectieve aanpak van cybersecurity en privacy, om waardevolle data te beschermen.

Vanaf 25 mei 2018 zullen alle organisaties moeten voldoen aan de AVG. Deze Europese regelgeving ziet toe op de privacy en bescherming van data van iedereen. Diensten als UTM, IDS & IPS maken dat u kan voldoen aan de eisen van de AVG/GDPR wet- en regelgeving.

Een technische uitwerking van artikel 25, Privacy by Design.

"DIGITALE INFORMATIE IS EEN WAARDEVOLLE LEVENSADER IN HET ZAKELIJKE EN MAATSCHAPPELIJKE ECOSYSTEEM EN DAARMEE KWETSBAAR VOOR GEAUTOMATISEERDE BEDREIGINGEN"


Connectie met de buitenwereld. Elk apparaat wat connectie heeft is hierdoor kwetsbaar, IDS en IPS zijn ontwikkeld om geautomatiseerd dreigingen te detecteren en daar tegen te beschermen, zo dicht je als organisatie met deze diensten een belangrijk risico af.

1
0

Aantal hackpogingen per dag in Nederland

2
0$

Aantal miljard dollars in kosten Cybercrime wereldwijd per jaar

UTM (Unified Threat Management)

UTM (Unified Threat Management) wordt binnen een netwerk ingezet om uitgaand verkeer te regelen en te beveiligen. Met uitgaand verkeer wordt verkeer bedoeld welke geïnitieerd wordt door een cliënt binnen uw IT-omgeving of het netwerk achter de UTM.Connectie met de “buitenwereld” wordt meer vanzelfsprekendheid.

Niet alleen PC´s en laptops op kantoor, maar ook eigen meegebrachte devices als smartphones en tablets kunnen binnen de zakelijke omgeving goed en snel bruikbaar zijn. Echter, dit brengt steeds meer mogelijke beveiligingsrisico’s met zich mee, waar een organisatie zich tegen moet wapenen.UTM is een dienst die u veel mogelijkheden geeft om u te wapenen tegen bedreigingen binnen en buiten uw bedrijf.

UTM controleert al het internetverkeer, zowel inkomend als uitgaand. Dit wordt volledig transparant en zonder vertraging gecontroleerd op virussen en ander ‘vuil’ wat een risico vormt voor uw bedrijf. E-mail of websitebezoeken kunnen voor problemen zorgen, bijvoorbeeld door het meesturen van een ransomwarevirus.

In combinatie met toegangscontrole geeft UTM u de mogelijkheid om vanaf een locatie de controle te houden over wat er bij uw bedrijf naar binnen en naar buiten gaat.Het is immers niet vanzelfsprekend dat iedereen de hele dag op bijvoorbeeld Facebook of de Telegraaf kan.

Rightcom in het kort

Rightcom is een landelijk opererende ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zakelijke internetverbindingen en diensten uit de Cloud. Wij leveren onze diensten vanuit A-klasse datacenters, die rechtstreeks zijn gekoppeld aan de Amsterdam Internet Exchange - het belangrijkste internetknooppunt van Nederland.

We collect

Rightcom werkt samen met We-Collect. We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij zowel oude mobiele telefoons als ICT-apparatuur op een milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt afgevoerd. Met dit inzamelprogramma worden diverse goede doelen gesteund.