softwareMet Rightcloud bieden wij een automatiseringsoplossing op maat voor een vast maandelijks bedrag. U betaald per maand per gebruiker. Hierdoor is het naadloos aan te passen aan uw organisatie. Het is eenvoudig uit te breiden en geeft maandelijks een helder overzicht van de kosten. Rightcloud staan in twee klasse-A datacentra in Nederland, zodat  u weet waar uw gegevens staan. 

Rightcloud?

De Rightcloud vervangt uw huidige servers op locatie, deze worden omgezet naar een virtuele servers in onze datacentra in Amsterdam. Mocht één datacentra offline gaan, dan zullen servers in het andere datacentra de taken overnemen.datacentrum

Groot voordeel is dat u niet meer gebonden bent aan één locatie om uw gegevens te benaderen; vanaf iedere willekeurige locatie waar u beschikking heeft over internet is het mogelijk om met uw PC, Thin-client, notebook of tablet de server te benaderen.  Alles wat u nodig heeft is een apparaat met een internetverbinding. Standaard wordt onze Rightcloud uitgerust met MS Windows Server en MS Office. Het is ook mogelijk uw Rightcloud uit te breiden met MS SharePoint, MS CRM of SQL. Voor software van derde partijen installeren wij extra virtuele servers die opgenomen wordt in de Rightcloud.

Besparen met Rightcloud

Geen beheer met op uw locatie nodig.  Wij verzorgen de updates van u software en maken back-up van uw bestanden. Vervang u PC's door Thin-clients en creëer een extra besparing. Het stroomverbruik van Thin-Clients is gemiddeld 80% lager dan bij normale werkstations en is de levensduur van een Thin-client systeem een stuk langer.

Informeer naar de mogelijkheden bij één van onze adviseurs, te bereiken op 085-7733633