Vast nummer op mobiel

1

Keuze uit 2 verschillende GSM netwerken

Rightcom werkt zowel met KPN als T-Mobile samen voor Vast-Mobiel. Kies daarom het netwerk wat bij u de beste dekking heeft.

2

Alle type simkaarten worden ondersteund

Alle type simkaarten worden door Rightcom ondersteund. Op termijn zullen ook de virtuele simkaarten worden ondersteund.

3

Bellen met elk type GSM telefoontoestel

Voor vast-mobiel kunt u gewoon uw huidige GSM-toestel gebruiken. Ieder GSM toestel, zowel Android, Apple als Symbian werkt. 

4

Extra functies op uw mobiele telefoon

Met Vast-mobiel krijgt u extra functies op uw mobiel. U kunt bv kiezen met welk telefoonnummer u uitbelt.

"Met Vast op mobiel heeft u geen vaste telefoon meer nodig om te kunnen bellen en bereikbaar te zijn op uw vaste telefoonnummer."

Wat heb ik nu aan vast nummer op mobiel?

Tegenwoordig kun je prima bellen met een softphone App op uw mobiel of laptop. Echter met een softphone App bent u sterk afhankelijk van de kwaliteit van de 4G of Wifi verbinding. Veel klanten van Rightcom gebruiken ook deze Softphone Apps, zoals Counterpath Bria of Zoiper.

Echter met Vast-Mobiel bent u NIET afhankelijk van een internetverbinding. U belt namelijk altijd over een GSM-netwerk (KPN of T-Mobile). Dit betekent dat, als u mobiele telefoon binnen het bereik is van een telefoonmast u bereikbaar bent en kunt bellen via onze telefooncentrale. Wij hanteren één tariefplan voor zowel Vaste- als mobiel gesprekken.

Mogelijkheden Vast-Mobiel

Met vast nummer op mobiel krijgt u een tal van mogelijkheden tot uw beschikking als het gaat om uw persoonlijke bereikbaarheid en die van uw organisatie. Installeer gratis de Navigator App en beheer uw telefooncentrale via uw smartphone op elk gewenst tijdstip of plaats.

Intern verkort kiezen met uw GSM telefoon

Verkort intern doorverbinden naar collega's

Verschillende belplannen voor uw 06 en uw vaste telefoonnummer

Eenvoudig doorschakelen, aan-en-afmelden op centrale, voicemail instellen. etc.

VAST-MOBIEL
17,50
/ma
  • Vast telefoonnummer op uw mobiel, inclusief hosted voip licentie. Voor VAST-MOBIEL dient u wel een hosted voip centrale te bestellen.
500 MB add-on
12,50
/ma
  • Voeg een internetbundel aan uw vast-mobiel abonnement. Voor VAST-MOBIEL dient u wel een hosted voip centrale te bestellen.
1 GB add-on
18
/ma
  • Voeg een internetbundel aan uw vast-mobiel abonnement. Voor VAST-MOBIEL dient u wel een hosted voip centrale te bestellen.
2 GB add-on
25
/ma
  • Voeg een internetbundel aan uw vast-mobiel abonnement. Voor VAST-MOBIEL dient u wel een hosted voip centrale te bestellen.

OOK VOOR LOSSE ABONNEMENTEN KUNT U TERECHT BIJ RIGHTCOM

U zoekt naar het beste zakelijke mobiele telefonie abonnement voor uw organisatie? Met zakelijk mobiele telefonie van Rightcom bent u verzekerd van scherpe tarieven, een goede dekking en een uitstekende service. 

Wij bieden abonnementen aan van KPN, Telfort, Vodafone en T-Mobile. Dankzij onze inkoopkracht kunt u profiteren van onze extra scherpe tarieven voor mobiel bellen. U kunt ook kiezen voor Rightcom Vast nummer op mobiel, waarbij u eveneens gebruik maakt van het KPN netwerk of het netwerk van T-Mobile (u bepaald).

Neem contact op voor Zakelijk mobiel

Voor het beste zakelijke aanbod voor mobiele telefonie, neem contact op met Rightcom

Rightcom in het kort

Rightcom is een landelijk opererende ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zakelijke internetverbindingen en diensten uit de Cloud. Wij leveren onze diensten vanuit A-klasse datacenters, die rechtstreeks zijn gekoppeld aan de Amsterdam Internet Exchange - het belangrijkste internetknooppunt van Nederland.

We collect

Rightcom werkt samen met We-Collect. We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij zowel oude mobiele telefoons als ICT-apparatuur op een milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt afgevoerd. Met dit inzamelprogramma worden diverse goede doelen gesteund.