PDFPrinten

GIGASET N720 DM

De Gigaset N720 IP Pro DECT Manager is de basis van het N720 DECT systeem en zorgt voor het beheer van alle basisstations.
Array
Basisprijs449,00 €
Basisprijs voor variant449,00 €
Verkoopprijs zonder BTW: 449,00 €
Bedrag BTW94,29 €
Standaard prijs:
Beschrijving

De Gigaset N720 IP Pro DECT Manager is de basis van het N720 DECT systeem en zorgt voor het beheer van alle basisstations. Op deze DECT manager kunt u tot 20 Gigaset N720 IP Pro basisstations aanmelden. Let op: Om het N720 systeem te installeren heeft u 1 DECT manager nodig en minimaal 1 Gigaset N720 basisstation.

Kenmerken:

  • Tot 100 SIP accounts en handsets
  • Seamless handover en roaming
  • 30 gelijktijdige gesprekken ( 8 per basisstation )
  • Tot 20 basisstations aan te melden
  • Auto-provisioning
  • Power over Ethernet

Op deze N720 DECT manager kunt u het Gigaset N720 basisstation aansluiten.

 

Rightcom in het kort

Rightcom is een landelijk opererende ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zakelijke internetverbindingen en diensten uit de Cloud. Wij leveren onze diensten vanuit A-klasse datacenters, die rechtstreeks zijn gekoppeld aan de Amsterdam Internet Exchange - het belangrijkste internetknooppunt van Nederland.

We collect

Rightcom werkt samen met We-Collect. We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij zowel oude mobiele telefoons als ICT-apparatuur op een milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt afgevoerd. Met dit inzamelprogramma worden diverse goede doelen gesteund.