GN920_1
GN920_2
GN920_3
GN920_4
PDFPrinten

JABRA GN920 Draadloos

De Jabra GN920 biedt u een nieuwe manier van werken.
Array
Basisprijs179,00 €
Basisprijs voor variant179,00 €
Verkoopprijs zonder BTW: 179,00 €
Bedrag BTW37,59 €
Standaard prijs:
Beschrijving

De Jabra GN920 biedt u een nieuwe manier van werken. Door zijn ongeëvenaard bereik en lange spreektijd biedt deze innovatieve headset ultieme vrijheid op kantoor. Door de DHSG/AEI/MSH feature is het mogelijk om electronisch gesprekken aan te nemen/verbreken bij specifieke telefoontoestellen.

Kenmerken:

  • Tot 8 uur spreektijd
  • De perfecte oplossing als u veel belt en uw handen vrij wil hebben. 
  • Hoog draagcomfort door licht gewicht.
  • Meerdere oorsets beschikbaar, oorset is ook verwisselbaar.
  • Tot 150 meter bereik
  • Noise Cancelling microfoon (filtert tot 75% omgevingsgeluid)
  • Mogelijkheid tot conferentiegesprekken (tot 4 gebruikers)
  • Standaard geleverd met DHSG en AEI kabels. MSH kabel los leverbaar

Belangrijk

Headset werkt standaard geleverd met een EHS adapter t.w.v. € 69,00 om de headset aan te sluiten op de SNOM toestellen. EHS (Electronic Hook Switch) zorgt ervoor, dat u niet meer de hoorn van het toestel hoeft te halen om het gesprek om te nemen. Tevens is het mogelijk om gesprekken op de headset op te nemen, als u bijvoorbeeld niet  in de buurt bent van uw toestel. 

Installatie

In de praktijk is gebleken, dat veel klanten het aansluiten van een headset met de vele aansluitkabels lastig vinden, daar zorgen wij ervoor dat de headset al met de juiste kabels is aangesloten voor wij deze naar u toe sturen. Zodat u alleen de stekker nog in het stopcontact hoeft te doen.

Rightcom in het kort

Rightcom is een landelijk opererende ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zakelijke internetverbindingen en diensten uit de Cloud. Wij leveren onze diensten vanuit A-klasse datacenters, die rechtstreeks zijn gekoppeld aan de Amsterdam Internet Exchange - het belangrijkste internetknooppunt van Nederland.

We collect

Rightcom werkt samen met We-Collect. We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij zowel oude mobiele telefoons als ICT-apparatuur op een milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt afgevoerd. Met dit inzamelprogramma worden diverse goede doelen gesteund.