snom_d710_closeup_overview_599x512
snom_d710_closeup_overview_599x512_2
snom_d710_closeup_overview_599x512_3
snom_d710_closeup_overview_599x512_4
PDFPrinten

SNOM D712

De SNOM D712 IP telefoon is een strak vormgegeven SIP toestel met wideband audio ondersteuning en 5 LED knoppen die te programmeren zijn voor functies zoals BLF, het openen van een deur of snelkeuze.
Array
Basisprijs99,00 €
Basisprijs voor variant99,00 €
Verkoopprijs zonder BTW: 99,00 €
Bedrag BTW20,79 €
Standaard prijs:
Beschrijving

De SNOM D712 IP telefoon is een strak vormgegeven SIP toestel met wideband audio ondersteuning en 5 LED knoppen die te programmeren zijn voor functies zoals BLF, het openen van een deur of snelkeuze.

SNOM D712 specificaties:

  • 4 gelijktijdige lijnen
  • 5 programmeerbare, tweekleurige LED knoppen
  • Power over Ethernet voeding
  • 2 x 100 mbps LAN
  • Headset aansluiting
  • Speakerphone
  • Intern telefoonboe

De SNOM D712 is ontworpen voor het MKB en combineert functionaliteit met een strak design waardoor deze voip telefoon op ieder kantoor ingezet kan worden.
De installatie van de SNOM 710 is een fluitje van een cent, dankzij auto-provisioning zijn deze SIP telefoons eenvoudig te installeren, ook in grotere aantallen tegelijk. De SNOM 712 heeft ruimte voor een telefoonboek met 1000 contacten. Deze contacten kunt u importeren en exporteren van en naar een adresboek op een computer of de IP PBX.

5 programmeerbare LED knoppen

Wat de SNOM D712 onderscheid van de rest zijn de 5 programmeerbare, tweekleurige LED knoppen die u functies kunt toewijzen zoals snelkiezen en BLF. Met BLF ( busy line field ) kunt u bijvoorbeeld zien welke personen in gesprek zijn indien u wilt doorverbinden. De LED knoppen kunnen rood of groen oplichten en op deze manier een bepaalde status aangeven van de achterliggende functie. De knoppen en de functies die hieraan hangen zijn gekoppeld met de instellingen van uw VoIP centrale.

Telefoon opties

Uiteraard zitten alle standaard functies die u verwacht van een zakelijke IP telefoon in de SNOM D712. Zo kunt u doorverbinden, iemand in de wacht zetten, een conference call opzetten of de niet storen functie gebruiken wanneer u even niet beschikbaar bent.

Rightcom in het kort

Rightcom is een landelijk opererende ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zakelijke internetverbindingen en diensten uit de Cloud. Wij leveren onze diensten vanuit A-klasse datacenters, die rechtstreeks zijn gekoppeld aan de Amsterdam Internet Exchange - het belangrijkste internetknooppunt van Nederland.

We collect

Rightcom werkt samen met We-Collect. We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij zowel oude mobiele telefoons als ICT-apparatuur op een milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt afgevoerd. Met dit inzamelprogramma worden diverse goede doelen gesteund.