Zakelijk Managed WiFi

Wat is Zakelijk managed WiFi ?

Rightcom realiseert WiFi-netwerken die voorbereid zijn op toekomstige mogelijkheden, met een uistekende performance en tegen een scherpe prijs. Wij bieden daarom het product met de beste prijs-prestatieverhouding op dit gebied: UniFi Wifi

Wij installeren UniFi producten bij al onze klanten. In allerlei ruimtes, scholen, fabriekshalen, kantoren en in winkels. Dit zijn voornamelijk access points (extra antennes voor een groter bereik), Wifi Secure Gateways voor een goede beveiliging, maar ook switch en routers die wij op afstand via de cloud monitoren en beheren.

Scheiden van bedrijfsnetwerk en gastennetwerk

Met de Unifi producten is het mogelijk om meerdere WiFi-netwerken te configureren. Zo heeft een WiFi-netwerk voor uw medewekers en een volledig apart netwerk voor uw gasten of klanten. Goed gescheiden en daarmee goed beveiligd.

Gasten WiFi Netwerk met eigen inlogpagina of Facebook of Google login

Met de Unifi producten is het mogelijk om een gasten inlogpagina te maken met daarin uw eigen huisstijl. Ook is het mogelijk voor gasten om in te loggen middels hun Google of Facebook account. 

Losse accespoints en toch één WiFi netwerk

Het grote voordeel van de Unifi access points is dat we één WiFi bedrijfsnetwerk en desgewenst een gescheiden WiFi gastennetwerk kunnen maken met één wachtwoord en gebruikersnaam voor alle ruimtes in uw bedrijf. Zo hoeft u niet telkens van WiFi naam te te switchen op uw apparaat wanneer u buiten het bereik bent van de eerste access point. U schakelt automatisch over op de volgende access point die zich verder in de andere ruimte bevind.

Alle voordelen op een rij:

  • Het complete beheer van uw WiFi netwerk wordt u uit handen genomen en onderhouden op afstand.
  • Met Zakelijk WiFi kunt u een scheiding tussen uw bedrijfs- en gastnetwerk realiseren.
  • Eigen WiFi netwerk voor gasten met inlogpagina met uw eigen logo en kleurstelling 
  • Met Zakelijk WiFi heeft u in elke ruimte perfecte WiFi
  • Beveiliging & updates verzorgen wij voor u 
  • Eenvoudig uitbreidbaar met extra accespoints
  • Inclusief gratis Unifi camerabeveiliging bij Unify Gen2
  • Rightcom heeft jarenlange ervaring met het inrichten van uw netwerk & telefonie
unify Wifi, zakelijk managed Wifi
unify Wifi, zakelijk managed Wifi
Unify Protect

Neem contact met ons op voor Zakelijk managed Wifi

Rightcom in het kort

Rightcom is een landelijk opererende ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zakelijke internetverbindingen en diensten uit de Cloud. Wij leveren onze diensten vanuit A-klasse datacenters, die rechtstreeks zijn gekoppeld aan de Amsterdam Internet Exchange - het belangrijkste internetknooppunt van Nederland.

We collect

Rightcom werkt samen met We-Collect. We-Collect zet zich in voor een betere wereld. Dit gebeurt onder meer via een inzamelprogramma waarbij zowel oude mobiele telefoons als ICT-apparatuur op een milieuvriendelijke en duurzame wijze wordt afgevoerd. Met dit inzamelprogramma worden diverse goede doelen gesteund.